21 Ekim 2013 Pazartesi

Tecrübeyle Tavsiye Nemlendiricilerim


Adı üstünde nemlendirici cildimizin nemini artırır sürdüğümüz kremler cildimizde ince bir tabaka oluşturup suyun buharlaşmasını ve bu tabakanın su tutma kapasitesini artırır.Genelde normal-karma bir cilde sahibim ancak kış mevsiminde rüzgarlı havalarda normal cildim geçici bir süre kuru ya dönmekte ve kullandığım nemlendiriciler yetersiz gelmekte. Birçok markanın nemlendiricisini kullandım kimi yetersiz geldi kimi çok yağlandırdı sivilce yaptı kimi gözeneklerimi açtı vs.vs. Kullanıp memnun kaldığım ve hala kullanmaya devam ettiğim nemlendiricileri de sizinle paylaşmak istedim.

La Roche-Posay Tolerıane Fluıde - Dermatologların en çok yazdığı önerdiği markalardan biridir LRP. Ben kullandığım tüm ürünlerinden memnun kaldım.Yüzünüzde yağlı bir his bırakmayan hafif bir nemlendirici.Parfümsüz parabensiz.Düzenli kullanımda gerçekten cilde yarıyor.Pompalı şişede olması artısı ancak 40 ml olması  daha çabuk bitmesi demek. 37-47 tl fiyat aralığında almanız mümkün. Verdiğiniz paranın hakkını veren bir nemlendirici kendisi :)

Clinique Superdefense Age Defense SPF 25-Yüksek performanslı ilk yaşlanma belirtileri ile savaşan bir nemlendirici. yaşlanma belirtilerini etkiledimi bilemem ama nemlendirmesi gayet güzel ve spf 25 benim için yeterli bir koruma sağlıyor.Keskin bir kokusu olması kötü yanı . 50 ml ve 125-150 tl fiyat aralığında alabilirsiniz.

Estee Lauder Hydrationist-Yine normal karma ciltler için hafif bir nemlendirici.uzun süreli nemlendirme sağlayan severek kullandığım nemlendiricim. 50 ml 130-150 tl aralığında alabilirsiniz.


Neutrogena Intensified Day Moisture SPF15 -Yoğun formülü ile hızlı ve çok uzun süreli nemlendirme sağlıyor cildinize.Yağsız ve parfümsüz.Spf 15 yeterli olmasada yinede güneşten koruma sağlamakta. Bugüne kadar kullandığım en iyi nemlendirme özelliğine sahip krem bence. Az parayla çok iş başarıyor. 63 gr.  ve 20-25 tl aralığında almanız mümkün. deneyim derim :)





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder